Dobd ki a szemetest! Közönségtalálkozó és kötetbemutató Tóth Andival

Időpont: 2019. október 5., szombat, 18:00–19:30 óra
Helyszín: Berzsenyi Dániel Könyvtár, dr. Antall József tér 1. (volt Petőfi Sándor u. 43.), Szombathely

A rendezvényen a részvétel díjtalan!

Szeretnéd lépésről lépésre csökkenteni a hulladékot háztartásodban? Álmod a hulladék nélküli háztartás elérése? Tóth Andi, a „Háztartásom hulladék nélkül” című blog írója gyakorlati tanácsokkal, ötletekkel segít a cél elérésében. A téma, amit képvisel, ma aktuálisabb, mint valaha. 25 ezer fős követőtábora már nem csak az interneten, hanem könyv formában is olvashat eredményeiről, tapasztalatairól. Ha egy kicsit is szíveden viseled a természeti környezeted sorsát, itt a helyed! Csatlakozz a klímatudatos életmódváltókhoz!

A könyv útmutatóként szolgálhat minden olyan ember számára, akit kicsit is érzékenyen érint a környezetvédelem. A konkrét gyakorlati tippek a kezdőtől a haladó szintig rendszerezve olvashatók benne, így kézikönyvként használva, segítségére lehet mindenkinek abban, hogy képes legyen a háztartási hulladékát egyre jelentősebb mértékben csökkenteni.

A könyv a rendezvény helyszínén (Berzsenyi Dániel Könyvtár, földszinti előadóterem) megvásárolható lesz!

A program része az Országos Könyvtári Napok keretében megrendezett Éjszaka a könyvtárban című többórás rendezvények.

Forrás: http://www.bdmk.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →