Bemutatkozik a Tiszta Szombathelyi Parkerdőért Csoport

Időpont: 2019. október 2. szerda, 17:00–18:30 óra
Helyszín: Berzsenyi Dániel Könyvtár, Szombathely, Dr. Antall József tér 1.

A Tiszta Szombathelyi Parkerdőért Csoport 2018 februárjában alakult Facebookon egy maroknyi lelkes és érintett magánszemély kezdeményezésében.

„A csoport célja az emberek figyelmének felkeltése a Szombathelyi Parkerdő tisztaságának fontosságára, élővilágának sokszínűségére. Felszólítjuk a városvezetőket, illetékeseket, hogy ideje tenni végre valamit a tűrhetetlen parkerdei szeméthelyzet ellen, az erdészettel, városvezetéssel, hatósággal, lakossággal közösen.”

Az előadáson Kapy Anita és Nagy Anita alapító tagok fognak beszélni arról, hogyan alakult meg a csoport, milyen eredményeket értek el eddig. Alternatívákat adnak arra, hogyan tudunk környezetbarát megoldásokat beépíteni a hétköznapjainkba. Nagy Anita pedig a vegán életmódról fogja megosztani tapasztalatait, illetve ennek környezetre gyakorolt pozitív hatásait fogja ismertetni az érdeklődőkkel.

A program része az Országos Könyvtári Napok keretében megrendezett eseménysorozatnak.

A rendezvényen a részvétel díjtalan!

Forrás: http://www.bdmk.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →