Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

Több száz évre megoldhatja az emberiség energiaigényét az a magyar ötlet, amely a hidrogénbomba megszelídítését jelenti. Több vezető ország is dolgozik hasonló elképzeléseken, de ezek nem csak jóval drágábbak, hanem kevésbé hatékonyak is. A nanotechnológiát is bevető eljárás világszabadalom lehet, és akár 4-5 éven belül megvalósulhat. A részleteket egy nemzetközi workshop záróülésén Kőszegen jelentette be a tudóscsoport vezetője, Kroó Norbert akadémikus.

Lego-kiállítás volt az Agorában.

Savaria Legio Race negyedszer: függeszkedés, traktorgumi-görgetés, ládaugrás, bálatorony-mászás – ilyen akadályokat kellett leküzdeniük a negyedik Savaria Legio Race résztvevőinek szombaton. A szabadidőközpontban megrendezett embert próbáló versenyen ezúttal profik és amatőrök is indultak az ország minden tájáról.

Útburkolati jellel is csökkenteni akarják a közlekedési káoszt.

A szöveg és videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →