Szombaton nyílik a 3. Szombathelyi Képregény Bazár

Időpont: 2019. szeptember 28., szombat, 9:00–16:00 óra
Helyszín: Agora Savaria, Március 15. tér 5., Szombathely,

A Szombathelyi Képregény Bazár a nyugati régió első és ez idáig egyetlen nagyobb képregényes rendezvénye. Az éves szinten megrendezésre kerülő börzén a magyar képregény kiadók, magáneladók és gyűjtők egyaránt képviselik magukat az ország számos pontjáról, így a képregény rajongók egy gazdag és színes kínálatból válogathatnak: a régi és a legfrissebb magyar megjelenések mellett külföldi kiadványok egyaránt megtalálhatóak az eseményen, de a pólók, sapkák, és egyéb képregényes ajándéktárgyak kedvelői is találhatnak a kedvükre valót. Több hazai alkotó is érkezik, így eredeti rajzokkal és dedikált szerzői kiadványokkal is találkozhatnak az érdeklődők.

Szeptember 28-án várnak mindenkit sok szeretettel az Agora Savaria Szombathelyi Kulturális Központ aulájában. Kapunyitás reggel kilenckor – kiadók, alkotók és árusok nyolctól kezdhetik meg a berakodást. Ehhez bátran igénybe vehetik önkénteseink segítségét is!

A rendezvény teljesen ingyenes – a belépés és az asztalfoglalás is.

Részletes információ kérhető RSVP, asztalfoglalás, kérdések esetén a következő csatornákon:
e-mail: kepregenybazar@gmail.com
telefon: 30-468-3749

Forrás: https://www.facebook.com/szombathelyikepregenybazar/

 

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →