Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

Új parkolóautomatákat szereltek fel a kórház közelében

Szlovén kortárs dráma, az 5 fiú lesz a Weöres Sándor Színház első bemutatója ebben az évadban. A történet öt kiskamaszról szól, akik játékaikban, egymással szembeni játszmáikban akaratlanul is az otthon látottakat, hallottakat jelenítik meg. Így esik szó családon belüli erőszakról, homoszexualitásról, társadalmi előítéletekről. Az előadás különlegessége, hogy a fiúk szerepét színésznők alakítják

Második alkalommal állt össze a város legnagyobb zenekara a Fő téren. A dal a miénk elnevezésű rendezvényen még több énekes és zenekar vett részt, mint tavaly.

Kevesen tudják, hogyan állítják elő a villamos energiát, és miként kerül a meleg víz a távhős lakásokba. Éppen ezért szervezik meg október 11-én az Erőművek Éjszakája programot, amikor országosan 42 energiát előállító létesítmény nyitja meg a kapuit. Szombathelyen a távhő- és az áramszolgáltató lesz látogatható.

Megkezdődött az Egészségügyi Alapellátó építése a kórházzal szembeni, volt városi strand területén. 15 rendelő készül el, ide költöznek majd az SZTK épületéből a háziorvosok és fogorvosok. A kivitelezésre 14 hónap áll rendelkezésre. Területbejárásra hívták a sajtó képviselőit.

A szöveg és videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →