“Kutyajó nap Szombathelyen” – RAJZPÁLYÁZAT óvodás és általános iskolai alsó tagozatos gyermekek számára

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata a felelős állattartás jegyében az Állatok Világnapjához kapcsolódó

Kutyajó nap Szombathelyen” (2019. október 05.)  rendezvény alkalmából rajzpályázatot hirdet óvodás és általános iskolai alsó tagozatos gyermekek számára  „Szeretem a kutyám” címmel.

A pályázat részletei: a pályaművek szabadon választott technikával készülhetnek A/4-es méretben (rajz, festmény, vegyes technika) a rajzok hátoldalán kérjük nyomtatott betűkkel, jól olvashatóan feltüntetni „Szeretem a kutyám” feliratot, a gyermek nevét, életkorát és óvodás esetén az óvoda nevét, iskolás esetén az iskola nevét és osztályát. A rajzokon kizárólag a pályaműhöz tartozó feliratok, magyarázatok szerepelhetnek, az alkotó neve itt nem kerülhet feltüntetésre! A pályázathoz csatolni szükséges az adott pályaműhöz tartozó pályázati adatlapot.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a 2018. május 25-én életbe lépett adatvédelmi szabályozás (GDPR) értelmében a pályázóknak a rajzok mellé szülő hozzájáruló nyilatkozatot is szükséges beküldeniük. A hozzájáruló nyilatkozat nélkül beküldött pályázatokat az elbírálásnál nem tudjuk figyelembe venni és nem áll módunkban bemutatni.

Minden gyermek csak egy pályázati művel indulhat.

A rajzokat az alábbi címen lehet leadni: RAJZPÁLYÁZAT – „Szeretem a kutyám” Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala (Városháza) Általános Hatósági Iroda 9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3.

Beküldési határidő: 2019. szeptember 25.

A beküldött rajzokat, az alkotó nevének feltüntetésével 2019. szeptember 26. és október 31. között közzétesszük a Szombathelyi Kutyabarátok facebook oldalán https://www.facebook.com/Szombathelyi-kutyabaratok

A legszebb 10-10 alkotás készítői 2019. október 5-én 18.00 órakor a Történelmi Témaparkban megrendezésre kerülő „Kutyajó nap Szombathelyen” rendezvény keretében elismerésben részesülnek.

A beküldött pályázatok 2019. október 7-18. között a Városháza Ügyfélszolgálatán átvehetők.

További felvilágosítás és információ a 94/520-616 telefonszámon, valamint a nemeth.judit@szombathely.hu e-mail címen kérhető.

Forrás és további részletek: https://www.szombathely.hu/onkormanyzat/palyazatok/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →