“Kutyajó nap Szombathelyen” – NOVELLAPÁLYÁZAT általános iskolai felső tagozatos gyermekek számára

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata a felelős állattartás jegyében az Állatok Világnapjához kapcsolódó

 „Kutyajó nap Szombathelyen” (2019. október 05.)  rendezvény alkalmából novella író pályázatot hirdet általános iskolai felső tagozatos gyermekek számára „Hogyan legyek jó gazdi” címmel.

A pályázat részletei: a novella a felelős állattartással összefüggésben kerüljön megírásra, magyar nyelven, terjedelmét tekintve maximum 3 (A/4) oldal terjedelemben.

A novellánál kérjük feltüntetni a „Hogyan legyek jó gazdi” jeligét, valamint a gyermek nevét, életkorát, az iskola nevét és osztályát. Minden pályázó csak egy, nyomtatásban még meg nem jelent novellával indulhat. Kézzel írt pályaműveket nem áll módunkban elfogadni.A pályázathoz csatolni szükséges az adott pályaműhöz tartozó pályázati adatlapot.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a 2018. május 25-én életbe lépett adatvédelmi szabályozás (GDPR) értelmében a pályázóknak a pályamunkák mellé szülői hozzájáruló nyilatkozatot is szükséges beküldeniük. A hozzájáruló nyilatkozat nélkül beküldött pályázatokat az elbírálásnál nem tudjuk figyelembe venni.

Minden gyermek csak egy pályázati művel indulhat.

A pályázatokat az alábbi címen lehet leadni: NOVELLAPÁLYÁZAT – „Hogyan legyek jó gazdi” Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala (Városháza) Általános Hatósági Iroda

9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3., valamint beküldhető elektronikusan a nemeth.judit@szombathely.hu e-mail címre.

Beküldési határidő: 2019. szeptember 25.

A beküldött novellákat a Szombathelyi Kutyabarátok facebook oldalán közzétesszük 2019. szeptember 26. és október 31. között az író nevének megjelölésével, ahol bárki elolvashatja azokat. https://www.facebook.com/Szombathelyi-kutyabaratok

A legjobbnak ítélt 10 novella írója 2019. október 5-én 18.00 órakor a Történelmi Témaparkban megrendezésre kerülő „Kutyajó nap Szombathelyen” rendezvény keretében elismerésben részesül.

További felvilágosítás és információ a 94/520-616 telefonszámon, valamint a nemeth.judit@szombathely.hu e-mail címen kérhető.

Forrás és további részletek: https://www.szombathely.hu/onkormanyzat/palyazatok/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →