Kisvonattal a Kőszegi-hegységbe!

Időpont: 2019. szeptember 17. kedd, Indulás: 9:00 óra. Érkezés: 15:00 óra.
Helyszín: Kőszegi Kisvonat, Fő tér, Kőszeg, 9730.

Látogassa meg Ön is a Szabó hegyet, Borha forrást, Szent Vid Kápolnát, illetve a Cáki pincesort a Kőszegi Kisvonattal! Előzetes jelentkezés szükséges,  szombaton és vasárnap is fogadjuk hívását!
Tel: 06-70-315 4741

Időtartam: 6 óra
Részvételi díj: 2.500 Ft/fő,  mely tartalmazza a belépőjegy árát a Cáki pincesorra!

A Kőszegen hamar közkedveltté vált kisvonat új élményeket tartogat. Utazásunk alkalmával elvisszük Önöket a Kőszegi hegység legszebb helyeire. A Szabó hegyet elhagyva a kiválóan felújított, egykori Terv úton haladva jutunk el a velemi Szent Vid Kápolnáig. Félúton megállunk az Borha forrásnál egy kis frissítő vizet vételezni. A velemi szőlőskertek zegzugos útjain közelítjük meg a Cáki pincesort, ahol a kedvünkért megnyílnak a történelmi épületek ajtajai. Itt alkalom nyílik uzsonnázni, a borkedvelők pedig szabadon vásárolhatnak a kőszegi termelők remek italaiból!

Az utazás gyermekek és időseik számára is ideális túra alkalmat kínál! Gyönyörű panoráma, kellemes őszi színek, csobogó forrás, a Kőszegi-hegység kristálytiszta levegője… mind mind Önre vár! Romantikus erdei kirándulásra hívjuk. Legyen részese Ön is a Kőszegi-hegységbe induló kisvonatozásnak!

Forrás: https://www.facebook.com/events/966011387081153/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →