Vasárnap: Világokon át – utazó fotográfia egy Fuji kamerával előadás Sárváron

Időpont: 2019. szeptember 1. vasárnap, 13:00–16:00 óra
Helyszín: Sárvár Koncz János Alapfokú Művészeti Zeneiskola

Az I. Sárvári Fotószüret, Fotómustra – Tiéd a színpad című előadássorozat keretein belül meghallgathatjuk Haller Szabolcs “Világokon át” – utazó fotográfia egy Fuji kamerával című előadását is.

Haller Szabolcs a Metropolitan Egyetem művész karának fotográfia szakos hallgatója, független fotóriporterként tagja a Magyar Újságírók Országos Szövetségének. A képekkel gazdagon tarkított előadásban örömét lelheti mindenki, aki érdeklődik a fotózás, vagy távoli kultúrák iránt:

“Az elmúlt egy évben 3 kontinensen és 10 országban jártam fotózni. A felhalmozott anyagból jelenleg több kiállítás és könyv van előkészületben. Szívemhez legközelebb a riport és dokumentarista fotózás áll, szeretném bemutatni, hogy boldogulhatsz és készíthetsz el egy izgalmas anyagot bárhol.”

Minden érdeklődőt szívesen látnak!

Kép forrása: https://www.facebook.com/events/513175312872358/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →