Savaria Karnevál hírei

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, mutatjuk a lényeget!
 
A nemzeti ünnep hosszú hétvégéjén már megtalálható lesz az ország tortája a cukrászdákban. A Boldogasszony csipkéje mellett a második helyezett akali meggyes mandulatortát is kínálják augusztus 18-ától, ami szombathelyi cukrász alkotása. Augusztus 22-étől lehet megkóstolni a Savaria Történelmi Karnevál idei tortáját, a Cassist. A feketeribizlis-túrós-tejcsokis desszertet Varga Ádám álmodta meg, 200 darabot sütnek belőle a történelmi fesztiválra.

Mai olasz környezetbe helyezi Goldoni Két úr szolgája című vígjátékát a Karneválszínház idei előadása. A Megyeháza udvarán mától augusztus 24-ig láthatja a közönség a kacagtató történetet, amelynek egy pizzafutár és két maffiafőnök a főszereplője.

Alig egy hét van hátra a nagyszabású rendezvényig. A szervezők utolsó tájékoztatójukon praktikus technikai információkat osztottak meg a sajtó képviselőivel, és felhívták a figyelmet néhány érdekességre a programkínálatból.

Már nyitva áll a karneváli információs pavilon.

A szöveg és videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

Címlapkép: https://www.facebook.com/savariakarnevalofficial/photos/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →