Látta már, hogyan lehet kirakni egy Rubik Kockát kézenállás közben?

Ki látott már valaha is egy ilyen különleges Rubik Kockát?

Augusztus 22-dikén 20:30-kor Szombathelyen, a Fő téren lehet közelről megnézni.

Élvezzék élőben Sergey Timofeev műsorát! Több nemzetközi cirkuszfesztivál győztese, az elmúlt hónapokban számos gálaműsor vendége és kiemelt artistája!

Rubik Cube Act at Savaria Karnevál

Ki látott már valaha is egy ilyen különleges Rubik Kockát? Augusztus 22-dikén 20:30-kor Szombathelyen, a Fő téren lehet közelről megnézni :)Élvezzétek élőben Sergey Timofeev műsorát! Több nemzetközi cirkuszfesztivál győztese, az elmúlt hónapokban számos gálaműsor vendége és kiemelt artistája! Gyertek és figyeljétek meg, milyen is kirakni egy Rubik Kockát kézállás közben!? #RubikCube #rubikkocka #handstand #handbalance #sergeytimofeev #creative #art #artist #artariff #savariakarnevál #entertainment #showtime #production #stage #excellence #showproduction #cirque #circus #showtime #love #circus #theatre #creativemindAdrienn Banhegyi OfficialKata Banhegyi#FAIRWITHARTS

Közzétette: ARTariff – 2019. augusztus 11., vasárnap

Gyerekek, gyertek és figyeljétek meg, milyen is kirakni egy Rubik Kockát kézenállás közben!

Forrás: https://www.facebook.com/timofeev.sergey

Címlapfotó: https://www.facebook.com/felixfotos/photos/t.100001723457949/1675207419206048/?type=3&theater

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →