Közlekedj okosan! – Ingyenes e-learning képzés gyerekeknek és felnőtteknek

Ingyenes közlekedésbiztonsági e-learning képzés indult gyerekeknek és felnőtteknek!

A nyári szünet alatt a biciklivel, autóval, motorral közlekedő gyermekek és felnőttek  száma megsokszorozódik a városi közlekedésben. Éppen ezért hívta életre a Nemzeti Közlekedési Hatóság a Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogramot, amely ingyenes közlekedésbiztonsági e-learning tananyagokat biztosít a köznevelési intézmények 1-8 illetve, 9-12 évfolyamainak, és módszertani útmutatóval kiegészítve az ott dolgozó pedagógusok számára.

Személyre szabott tananyagok

Minden tananyag a gyermekek életkorához, ismereteihez van szabva. Az 1. évfolyamos gyermekek azt tanulhatják meg például interaktív módon, hogy melyek a gyalogos közlekedés legfontosabb szabályai, míg egy 10. évfolyamos gyermek már az urbanizáció hatásairól vagy az Európai Unió közlekedéspolitikájáról olvashat a neki szánt tananyagban.

Az oktatási anyag az olyan aktuális témákat is érinti, mint például a diszkóbalesetek, vagy az elsősegélynyújtás.

A tananyagokról részletesen itt olvashatsz: http://www.tanuloknak.hu/Home/LearningContents

Hogyan tudsz részt venni a programban?

Regisztrálj a http://www.tanuloknak.hu honlapon a korosztályodnak megfelelő csoportba a Regisztráció/Bejelentkezés gombra kattintva és máris kezdheted az évfolyamodnak megfelelő közlekedésbiztonsági képzést.

A képzés és a tananyagok 2020. február 15-ig érhetőek el.

A program honlapja: http://www.tanuloknak.hu

A program Facebook oldala: https://www.facebook.com/biztonsagoskozlekedes

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →