Negyedik alkalommal érkezik Szombathelyre a világ legszínesebb fesztiválja!

Helyszín: Szombathely, Történelmi Témapark

Időpont: 2019. július 27., 19:00 – július 28., 5:00 óra

Egy igazán színes esemény kerül az idén is megrendezésre Szombathelyen. Aki már ismeri a színes zenei ünnepet, az minden bizonnyal az idén is újra visszatér a következő Colorra. Lendületes és fiatalos zenei programsorozat, látványos extrákkal.

Egy zacskó színes Color port kap mindenki a jegye mellé, mellyel színesre festhetik a résztvevők a zenei estét. A por teljesen veszélytelen, vegyszermentes, bőrbarát, kémiailag tesztelt, egy mosásra kijön a ruhából is. Lehetőség lesz több vásárlásra is.

Minden kedves szórakozni vágyót sok szeretettel várnak a következő fergeteges színes eseményre. Jobbnál jobb előadók, dj-k szolgáltatják a zenei élményt. Kedvezményes jegyek már kaphatóak korlátozott számban. A helyszín a szombathelyi Történelmi Témapark. Még több effekttel, sátorral és az élmény felturbózására szolgáló eszközökkel indul az idei Color majd.

Mutatjuk a programot:

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →