Gyerekprogram javaslatok Szombathely térségében

Javában tart még a nyári szünet.  Mutatunk néhány programot az Örségi Nemzeti Park szervezésében, melyre bátran el lehet vinni az unokákat, gyerekeket és a felnőttek sem fognak unatkozni.

Ismeri például a tőzegmohás láprétet?

A Lápok Háza az Őrségi Nemzeti Parkban található érzékeny apró vizes élőhelyek természeti szépségeit mutatja be. A házban és környezetében élményszerűen ismerkedhet a lápokkal, különleges élőlényeikkel, védelmük érdekében végzett munkával, a lápok és a körülötte élő ember kapcsolatával. A közelben található a Szőcei Tőzegmohás Láprét, amelyen tanösvény vezeti végig és a tőzegmohás láprét páratlan élővilágával ismerteti meg a látogatót.

Gondolta volnam hogy nálunk is élnek bölények?

Az Őrségi Nemzeti Park európai bölényei és eurázsiai vadlovai – ahogy azt a teljesen vadon élő társaik is teszik – a vastag hóréteg alatt is megtalálják, amire szükségük van az életben maradáshoz.

És íme a programok:

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →