Családi program: Kerékpár túra a fazekasok földjére

Családi programot keres? Javaslunk egyet. Járt már a fazekasok földjén? Ha még nem, itt a lehetőség, mutatjuk a részleteket!

Kerékpártúra a fazekasok földjére, minden csütörtökön, augusztus végéig, az Őrségi Nemzeti Park szervezésében:

“A kerékpáros túra során a Belső-Őrségbe látogatunk, ahol a veleméri Szentháromság templom fénymozgásait, és a magyarszombatfai fazekasok mindennapjait is megismerhetjük a szakma kialakulásától napjainkig a Fazekas Házban.

Kerékpárt 15 főig tudunk ingyenesen biztosítani felnőttek részére előzetes regisztráció alapján.

A túra hossza kb. 35 km.  A program időpontja: 9.00, hossza kb. 6 óra.

A túra kiinduló és végpontja: Natura 2000 Látogatóközpont – Őriszentpéter, Városszer 57.

A program előzetes regisztrációhoz kötött és minimum 5 fő jelentkezése esetén indul.

Jelentkezni a turisztika.orseg@gmail.com e-mail címen lehet, vagy a 06-94/548-034-es telefonszámon a túrát megelőző nap 16.00-ig. Részvételi díj felnőtteknek 950 Ft/fő, diákoknak, nyugdíjasoknak 650 Ft/fő, óvodásoknak 400 Ft/fő. A túra során felmerülő belépődíjak az egyes helyszíneken külön fizetendők: a veleméri templomba és a fazekas házba felnőtteknek 400 Ft/fő, illetve diákoknak 200 Ft/fő.”

Forrás: https://www.facebook.com/events/435983377256183/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →