Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

A gyermekek egészségének fejlesztése a Kneipp-módszer segítségével. Ez a témája a nemzetközi szakmai találkozónak, amit Vas megyében tartanak ezekben a napokban. Pénteken a Megyeháza előtti téren zajlottak a bemutatóval színesített programok.

Ingyenes nyelvtanfolyamokat indít a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum. Uniós támogatással 2020 nyaráig ezren sajátíthatják el a német, vagy angol nyelvet kezdő, valamint haladó szinten. A képzésekre nagyon nagy az érdeklődés.

Tanulást segítő terek infrastrukturális fejlesztése – ez a célja annak az uniós pályázatnak, aminek a támogatási keretéből, továbbá a szombathelyi önkormányzat és az ELTE forrásaiból jelentős fejlesztés kezdődik nyáron a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban.

Szentivánéji vigasságok

A szöveg és videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →