Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

17 évnyi közös munka ért véget az Országos Mentőszolgálat és az önkormányzat között, amely biztosította Szombathelyen az orvosi ügyelet ellátását. Amennyiben a közgyűlés jövő kedden megszavazza a hiányzó összeget, újból megköthetik a megállapodást, ha nem, akkor a városnak 3 hónapja van megszervezni az új ügyeleti rendszert.

Új iparterület – 15 hektáron 10 telket közművesített a SZOVA a Sárdi-ér úton

25 éve tartanak Bloomsday-t Szombathelyen, az idei rendezvény háromnaposra bővült

A “vasi vizek legjobb sporthorgásza” versenysorozat harmadik állomásán vasárnap Gersekaráton mérkőztek meg egymással a pecások. 51-en próbálkoztak minél több halat horogra csalni, mérsékelt sikerrel. A változékony időjárás ugyanis jócskán visszavetette halak kapókedvét.

Évente akár 8-szor is költhetnek, mindannyiszor 2-2 fiókával gyarapszik a számuk. Befészkelnek a kéményekbe, ereszcsatornákba, amelyek így működésképtelenné válnak, és a panelházak erkélyein is jól érzik magukat. Ürülékük egészségügyi kockázatot is jelent.

24. alkalommal szervezi meg nyári táborát a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász. Egy-egy turnusban több mint százan töltik a szünidőt Nardán. Erre a hétre a Nyíregyházi Egyházmegyéből is érkeztek ide rászoruló gyerekek.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →