Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Megnyitottak Szombathely strandjai, közel 4500-an fürdőztek a pünkösdi hosszú hétvégén. A létesítményekben elvégezték a nyitást megelőző karbantartási munkákat, így a Tófürdőn és a termálfürdőben is minden készen állt a kikapcsolódni vágyók fogadására.

A hivatás népszerűsítése érdekében tartottak önkénteseket is toborzó nyílt napot a mentők pénteken a Fő téren. A 254 mentőállomáson mintegy nyolcezer dolgozójával a mentőszolgálat az ország legnagyobb egészségügyi intézménye. A szervezet nemrég programot indított, amelynek keretében önkéntes fiatalok ismerkedhetnek a sürgősségi ellátással.

Hogyan született a Rigó Jancsi? Miként készültek a Szárnyas fejvadász című film digitális jelenetei? Sikerül-e kijutni a törvényszéki pánikszobából? – ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a Múzeumok Éjszakájának látogatói. Június 22-én Szombathely lesz az országos rendezvény kiemelt helyszíne – sajtótájékoztatón ismertették a bőséges programkínálatot.

Zeneiskolások tanévzáró hangversenye a Bartók Teremben.

Alig egy hónappal a szombathelyi középiskolás Fiú Labdarúgó Diákolimpia Országos Döntője után, ismét a vasi megyeszékhely került a figyelem középpontjába. Hétvégén ugyanis az I. és II. korcsoportos Labdarúgó Diákolimpia Országos Döntőinek a Király Sportlétesítmény és a Haladás Sportkomplexum adott otthont. Korcsoportonként 20-20 fiúcsapat mérte össze tudását.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →