Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

Június 30-ig lehet jelentkezni a Szent Márton Esélyegyenlőségi Programra. A programmal hátrányos helyzetű, tehetséges gyerekeket támogat az önkormányzat. Évi félmillió forintot biztosítanak képzésekre, tanulást segítő eszközökre, szolgáltatásokra olyan ötödikes diákoknak, akik megfelelnek a pályázati feltételeknek.

Diák munkaerő alkalmazása a hivatalokban: Iratrendezés, játszótéri festés, falunapszervezés – ilyen feladatok adódnak egy községi hivatalban, amire diákok is befoghatóak. Egy országos program a foglalkoztatásuk költségeit is átvállalja. Idén akár a turizmus és vendéglátás szektorban is el lehet így helyezkedni a nyáron.

Elkezdődött az Aréna utcai óvoda felújítása. A beruházás előkészítése öt évig húzódott, hol a pályázati kiírás miatt kellett módosítani a terveken, hol a közbeszerzési eljárást kellett megismételni. Az épület nemcsak megszépül, hanem olcsóbb lesz a fenntartása is.

Igazi sztárok léptek színpadra az idei Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon. Tankcsapda, Rúzsa Magdi, Ocho Macho, Majka – igazi sztárok léptek színpadra az idei Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon. A négynaposra bővült, fergeteges hangulatú könnyűzenei program idén rekordszámú látogatót vonzott.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →