Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Negyed évszázados fennállását ünnepelte a Herényi Kulturális és Sportegyesület.
A jubileum alkalmából a civil szervezet megkapta a Vas Megyei Közgyűlés elismerő oklevelét is.

Baráthné Molnár Mónika a vezetője június 1-jétől a Berzsenyi Dániel Könyvtárnak. Az új igazgató hétfő reggel vette át a kinevezéséről szóló dokumentumokat Koczka Tibor alpolgármestertől.

1959-ben nőikarként alakult meg Szombathelyen a zeneiskola 50. jubileumára az Erkel Kórus, amely azóta a város meghatározó kulturális egyesületévé vált. Felléptek egykor az MMIK és az Isis szentély megnyitóján is. A kórus a 60 éves jubileum alkalmából korábbi tagjaival is kiegészülve jubileumi koncertet tartott, és történetükből kiállítás is nyílt.

Idén is meghirdette az ifjúsági horgászvetélkedőt a megyei szövetség. 32 csapat nevezett. A döntőt vasárnap rendezték Vaskeresztesen, a levelező fordulókban legjobban teljesítő 14 alakulat mérte össze elméleti és gyakorlati tudását. Címvédés történt, a Celldömölki Városi Általános Iskola csapata nyert.

Wagner Andrásra, a város egykori polgármesterére emlékeztek halálának évfordulóján.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →