Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

Elkészült a kerti pavilon, amit a Savaria Lions Klub tagjai alakítottak ki a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézmény udvarán. A lakók ezentúl kényelmes körülmények között, fedett helyen tölthetik idejüket a szabadban.

Informatikai eszközök segítik a mozgáskorlátozottak hatékonyabb ügyintézését. Egy pályázatnak köszönhetően vehettek át új műszaki cikkeket. Hasonló támogatásra később is számíthatnak – hangzott el.

Heteken belül helyreállítják a Savaria Nagyszálló tetejét. A lehulló cserepek miatt most életveszélyes megközelíteni a patinás épületet, hosszú ideje kordonnal van körülkerítve. A tulajdonos helyett a hatóság intézkedett.

26 országból több mint 100 páros indult az idei Savaria Nemzetközi Táncversenyen. A hétvégén ismét a társastánc fellegvárává vált Szombathely. Újdonság, hogy az idei verseny a megszokott Latin Világkupa mellett Tíztáncban Világbajnokság volt. A világbajnoki címet a németek nyerték el, a magyar páros az ötödik helyezést szerezte meg.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →