Hétvégén ismét Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál 2019

A Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb zenei és gasztronómiai fesztiválja.

A Szombathely közeli helyszínen megrendezett pünkösdi esemény évről évre népszerűbb: a várost szórakoztató szabadidős rendezvényből tízezreket vonzó zenei fesztivállá és gasztronómiai találkozójává nőtte ki magát.

Az ország legkedveltebb előadói egy helyen a 4 napos, hatalmas szabadtéri buliban!
Jegyek és további információ a hivatalos honlapon: http://www.gencsapatipunkosd.hu/

Időpont: 2019. június 7., 17:00 – jún. 10., 0:00  óra
Helyszín: Gencsápáti, Pünkösdi Fesztivál

Ha Pünkösd, akkor már több mint 10 éve Gencsapáti a régiós program! Évről évre érezni a fejlődést: nagyobb terület, több színpad, klasszabb műsor és színvonalas kísérő szolgáltatások, növekvő tömeg és egyre nagyobb nevek a fellépők között.

Visszatérő előadók a Tankcsapda, Rúzsa Magdi, vagy Kowalskyék és persze a hazai sztárcsapat az Ocho Macho is otthonosan mozog már Gencsapátin.

Azonban a szervezők számára fontos, hogy a közönség idei aktuális kedvenceit is “házhoz hozza”, így idén érkezik majd többek között a Paddy and the Rats, Majka, a BSW, az AK26 és a tehetségkutatóból ismert USNK is.

A rendezők szerint a fiatal közönséget a szombat és vasárnap éjjel színpadra lépő DJ-k hozzák lázba minden évben. Nem lesz ez másképp idén sem, hiszen a régi nagy favoritok mellett (pl. Náksi, Bárány Attila, vagy Szecsei) az új tehetségek is képviseltetik magukat az őrületes partyban: itt lesz Pixa, a bolondos Katapult DJ, Yamina és a Peat Jr & Fernando feat. Sheela formáció is.

Nehéz kiemelni ilyen jónevű fellépők mellett, mi az idei Fesztivál nagy durranása. Hogy idén mi lesz mégis más, mi lesz új az előző évekhez képest? Nos, a retróláz ide is elért, így a ’90-es évek hazai és külföldi sztárjai is eljönnek ezúttal Gencsapátiba: a Neoton, a Groovehouse, a Happy Gang dalaira nosztalgiázhatunk majd. Gimnazista éveink külföldi diszkósztárjai lesznek a sztárvendégek: Alice DJ és a Brooklyn Bounce bebizonyítja, hogy ott van még a lábunkban a régi bugi!

Az elmúlt évek egyik legjobban összerakott koncertlistája kezd kirajzolódni a Pünkösdi Fesztivál programját tekintve. Az biztos, idén nehéz lesz választani, melyik napra érdemes kilátogatni, hiszen minden napra több súlyos név jutott! Még szerencse, hogy bérletet váltani éri meg a legjobban!

Forrás: https://www.facebook.com/events/2106134142779561/?active_tab=about

És egy kis ráhangolódás:

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →