54. alkalommal lépnek parkettre a világ legjobb társastáncosai Szombathelyen

Idén 54. alkalommal lépnek parkettre a világ legjobb társastáncosai az AGORA – Művelődési és Sportházban. A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos rendezvénye, Szombathely egyik legrégibb, legnevezetesebb rendezvénysorozata, ahol a táncsport legkiválóbb versenyzői minden évben szigorú szakmai zsűri előtt mutatják be latin, illetve standard táncokból szerzett tudásukat, felkészültségüket.

A verseny több, mint fél évszázados múltja méltán vívta ki a szakmai körök elismerését, s tette a várost nemzetközi szinten is ismerté. A részt vevő párosok az egész világból érkeznek, és viszik magukkal egy-egy jól sikerült rendezvény hírét.A tüzes ritmusok, a táncosok közötti tökéletes összhang, a gyönyörű táncruhák és kecses mozdulatok nagyszámú rajongótábora miatt mindig teltház előtt zajlik a rendezvény.

Az ország legrégibb hagyományokkal rendelkező táncversenye idén június 01-én kerül megrendezésre. Az 54. SAVARIA NEMZETKÖZI TÁNCVERSENY WDSF Senior Tíztánc Világbajnokság és WDSF World Open Latin bajnokság helyszíne a nagy múltú és – méltán – a társastánc fellegváraként emlegetett AGORA – Művelődési és Sportház.

WDSF Senior Tíztánc Világbajnokság /WDSF WORLD CHAMPIONSHIP TEN DANCE SENIOR I
WDSF World Open Latin
WDSF YOUTH OPEN STANDARD
WDSF YOUTH OPEN LATIN
WDSF JUNIOR II OPEN STANDARD
WDSF JUNIOR II OPEN LATIN

PROGRAM:

10:00 ELŐDÖNTŐK / FIRST ROUNDS
19:00 KÖZÉPDÖNTŐK ÉS DÖNTŐK / SEMI-FINALS AND FINAL

Tartalom forrása és további részletek: http://www.agorasavaria.hu/programok/nagyrendezvenyek-es-unnepek/54savaria-nemzetkozi-tanvcerseny

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →