Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Megvédte megyei bajnoki címét a szombathelyi Elektromosok Sporthorgász Egyesület csapata, közülük került ki az egyéni győztes is. Hét csapat indult az Abért-tavon megrendezett egyéni- és csapatbajnokságon. Két nap alatt több mint másfél tonna halat sikerült szákba terelni.

Savaria, az eltűnt színek városa.

Több mint fél évszázadon át sportpályaként működött az arborétum melletti, Farkas Károly utcai telek. Az utóbbi években lakóövezetté minősítették a területet, amely most gazdát cserél. Az önkormányzat ennek kapcsán lemondott elővásárlási jogáról, a szomszédok komoly beruházásra számítanak.

Minden eddiginél több és színvonalasabb mű érkezett idén a Savaria Filmszemlére – a filmeket péntekig nézhetik meg a Savaria Moziban az érdeklődők. A belépés a zsűri által kiválasztott alkotások vetítésére díjtalan. Itt írtunk róla!

Verdi operája, a Rigoletto, a Hollywood Classics hagyományos koncertje, egy téli hangverseny és Mahler egyik katartikus élményt ígérő műve is szerepel a szombathelyi szimfonikusok műsorán a jövő évadban. Sajtótájékoztatón ismertették az együttes zenei kínálatát. Itt írtunk róla!

Eddig 100 helyszínen közel 160 ezren látták a zsidó vagonkiállítást

Ajándék koncertet kaptak a premontreisek.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →