Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Kristálytiszta Elektronika – ezzel a címmel tartottak információs napot az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban. Az eseményen az ERASMUS+ projekt által támogatott, készülő új tankönyv tartalmát tesztelték.

Havazott a Kőszegi-hegységben.

Gázvezeték rekonstrukciót végeznek a Gagarin úton.

A kutyák jelentős része már kap kullancs elleni szereket – az emberek közül azonban kevesen kérnek védőoltást.

A hazai cukrászok ipartestülete 13. alkalommal hirdette meg a Magyarország Tortája pályázatot. A zsűri ebben az évben 31 torta közül választotta ki a döntősöket – az első ötbe került a Mészáros Cukrászda egyik mesterének, Dezse Gergőnek az alkotása is, az akali meggyes mandulatorta. Itt írtunk róla.

Elkezdődött a gyógynövénygyűjtés szezonja. A szakemeberek arra figyelmeztetnek, hogy körültekintően szedjük a növényeket, mert a hasznosak sok esetben összekeverhetők a hasonló megjelenésű mérgező fajtákkal – de az sem mindegy, hol keressük a gyógynövényeket.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →