Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

Több száz végzős diák búcsúzik iskolájától ezekben a napokban Szombathelyen is. A fiatalok négy vagy több közösen eltöltött év után köszönnek el tanáraiktól és osztálytársaiktól. Lesz, aki munkába áll, mások a felsőoktatásban tanulnak tovább.

Megvalósult az AGORA központ energetikai korszerűsítése elnevezésű projekt. A sportház irodaépületét korszerűsítették a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával. Ez a többi között nyílászárócserét, teljes gépészeti felújítást, tető- és homlokzati szigetelést is jelent.

Országosan 23 ezer gyermek nevelkedik az állami intézményrendszerben. Fontos cél lenne, hogy minél többen közülük családban nőjenek fel.

Koszorúzással, előadással emlékeztek az intézmény névadójára a Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban. Emlékplakettet és kinevezéseket adtak át, valamint kihirdették az idei tudományos pályázat eredményeit.

Szent György-nap alkalmából több mint két évtizede tárja szélesre kapuit a Vasi Skanzen. Az országos nagyvásárt a jeles naphoz kapcsolódó kézműves-bemutatók és színpadi programok színesítették.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →