Időjárás-jelentés

Csütörtökön sokfelé várható eső, délután helyenként beágyazott záporok, egy-egy helyen akár zivatar is kialakulhat.

Élénk, reggel nyugaton, északnyugaton helyenként erős lesz a déli-délnyugati szél. Hajnalban 4-11, délután pedig 10-15 fok valószínű. Kettős fronthatás.

Pénteken a napos időszakok mellett szórványosan, főként északkeleten, keleten és a Dunántúlon készülhetünk záporokra, zivatarokra. Élénk, erős lökések kísérhetik a nyugati-északnyugati szelet. A legmagasabb hőmérséklet 17 és 23 fok között alakulhat, de a záporok, zivatarokat követően több fokkal visszaeshet a hőmérséklet.

Szombaton csak néhol alakulhat ki egy-egy futó zápor, zivatar. A Dunántúlon élénk, az Alpokalján erős lehet a délies szél. Hajnalban 4-11, délután 19-24 fokot mérhetünk.

Vasárnap keleten, északkeleten csak néhol, máshol többfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar. A Dunántúlon viharossá fokozódik az északi-északnyugati szél. Itt 12-18, a Dunától keletre 19-24 fok lehet délután.

Hétfőn is maradhat a nagy kontraszt a nyugati és keleti országrész között.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Szombathely

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →