Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Táncra perdült a Fő tér vasárnap. Három színpadon közel háromszáz fellépő mutatta be tudását a legkülönbözőbb műfajokban a néptánctól a hip-hop-ig. Az UNESCO döntése nyomán 1982 óta április 29. a tánc világnapja, amelyet Szombathelyen tizenhetedik alkalommal ünnepeltek meg.

17. alkalommal rendezték meg a virágutat. 35 helyi kertészet mutatta be kínálatát – szezonális növényekkel, különlegességekkel lehetett találkozni a standokon.

Színházi évadismertető: Liliomfi, Equus, Mirandolina, Terrorizmus – kortárs és klasszikus, szórakoztató és elgondolkodtató darabok is szerepelnek a Weöres Sándor Színház következő évadjának műsorán.

Több százan majálisoztak az Emlékműnél a munka ünnepén. A Derkovits Városrészért Egyesület szervezésében koncertek, bábszínház, vurstli, büfé várta a kikapcsolódni vágyókat az elmaradhatatlan sörrel és virslivel, kicsit a nosztalgia jegyében.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →