Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

915 millió forintból hét útszakasz újul meg a városban év végéig. Nemcsak a burkolatot, hanem a járdákat, a parkolósávokat, a kerékpárutakat és a csapadékvíz-elvezető rendszert is átépítik. A projekt nyitórendezvényét pénteken tartották a Városházán.

Alma mater szobor, Cézár kutya, nagytemplom – néhány olyan látnivaló Szombathelyen, amely egy pécsváradi rajz szakkör sérült kis diákjait is alkotásra késztetett. A szépítő egyesület összegyűjtötte és közszemlére tette a pályamunkákat.

Új szárnnyal bővül a Benczúr-óvoda. Tornatermet, aulát is kialakítanak, így komfortosabbá válik az eddig szűkös épület az ide járó több mint száz gyerek, a szülők és a dolgozók számára.

Fedett kerti pavilont alakított ki a Savaria Lions Klub a Vas Megyei Szakosított Szociális intézmény szombathelyi épületének udvarán. A szervezet eddig több millió forinttal járult hozzá az intézetben lakók életkörülményeinek javításához.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →