Egy szomorkás, borongós kedd után ismét napsütés várható Szombathelyen

Kedden sok felhő lesz az égen, többfelé kell számítani esőre, futó záporokra, délután délnyugaton egy-egy zivatar is kialakulhat.

A délkeleti szelet sokfelé élénk, erős, helyenként viharos lökések is kísérhetik. Hajnalban 5-12, délután 12-22 fokot mérhetünk, északkeleten számíthatunk a legmagasabb értékekre.
Kettősfronti hatás várható.

Szerdán kezdetben a Dunától keletre és a középső tájakon alakulhatnak ki futó záporok, néhol egy-egy zivatar is, majd délután a napos időszakok mellett a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén számíthatunk átmenetileg záporokra, helyenként zivatarokra. Élénk, erős lesz a délies szél. A legmagasabb hőmérséklet 19 és 25 fok között alakul.

Csütörtökön a napsütést időnként felhő zavarhatják meg, de számottevő csapadék nem valószínű. A szeles időben délután 23-28 fokot mérhetünk.

Péntek délután csak elszórtan, szombaton viszont már sokfelé előfordulhat eső, zápor, zivatar. Pénteken még a délies, szombaton már az északnyugati szél lehet élénk, erős.
Pénteken még 25-29 fokra van kilátás, szombatra azonban sokfelé jelentősebben visszaeshet a hőmérséklet.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Szombathely

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →