Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

Felhasználóbarát, esztétikus, akadálymentes, vandál- és állatbiztos – új típusú szelektív hulladékgyűjtő szigeteket hoz létre az országban elsőként a Szombathelyi Erdészeti Zrt. a leglátogatottabb közjóléti létesítményeiben. Fontos cél, hogy mentesítsék az erdőket a szeméttől. Éppen ezért egy új kampányt is indítottak.

Szombattól várják a vásárlókat a húsvéti pavilonokban az árusok. A Fő téren szerdáig különböző programok is színesítik a rendezvényt. Húsvét hétfőn a skanzenben csokikeresést és kézműves foglalkozásokat is tartanak. Minderről a Városházán adtak tájékoztatót.

Nem elég környezetkímélő módon biztosítani a melegvizet és a távhőt, a lakosságnak is érdemes tudnia róla, hogy a szolgáltató cégnek fontos ez az elv. Ismeretterjesztő programmal, távhő-napi villámcsődülettel keresik a kapcsolatot a fogyasztókkal.

Lovaskocsizás, fűrészelés, díszkészítés és mediterrán hangulatú zene – Szombaton megnyílt a húsvéti vásár a Fő téren. A családias hangulatú rendezvény a míves ajándékok beszerzésén kívül számos élményt is kínált a hétvégén.

A párizsi Notre-Dame-ban hétfő este pusztító tűz kapcsán dr. Székely János megyéspüspök beszélt arról, hogy a Szombathelyi Székesegyházban milyen óvintézkedésekkel igyekeznek megelőzni a hasonló katasztrófákat.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →