Jelentős lehűlés kezdődik csütörtökön, de addig kitart a meleg

Kedden a napos időszakok mellett a Dunántúlon alakulhatnak ki nagyobb számban záporok, zivatarok, de helyenként máshol is előfordulhatnak, legkisebb eséllyel keleten, északkeleten.

Többfelé élénk, nyugaton és északkeleten időnként erős lesz az északi-északkeleti szél, zivatart viharos lökés is kísérhet. Délután 18-24 fokot mérhetünk. Frontmentes, de fülledt, meleg idő.

Szerdán többször lesz erősen felhős az ég. A nap első felében nyugaton tartós eső eshet, délután délen, délkeleten alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Élénk, keleten, északkeleten erős lesz az északi-északkeleti szél. Hajnalban 5-12, délután 16-23 fok várható, de az Alpokalján ennél hűvösebb lehet.

Csütörtökön sokfelé valószínű jelentősebb eső, záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Az északi-északkeleti szél élénk, erős marad. Jelentős lehűlés kezdődik: Nyugaton 6 és 12, máshol még 13 és 20 fok között alakulhatnak a maximumok.

Pénteken is sokfelé eshet, felhős, borongós, főként a Dunántúl nyugati felén és északkeleten szeles időre van kilátás. Délutánra mindössze 5-14 fokig melegedhet a levegő, hidegebb nyugaton lehet.

Hétvégén is gyakran lehet csapadék.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Szombathely

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →