Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

Kisebb csúszással ugyan, de megkezdődik a Késmárk utcai teniszcentrum felújítása. A Modern Városok Program keretében megvalósuló projekt összköltsége közel 270 millió forint. A fejlesztés két ütemben zajlik majd.

A 2018-2019-es élvonalbeli futsalbajnokság során első alkalommal győzte le a Haladás a Veszprém gárdáját. A találkozót 4:1-re megnyerő szombathelyiek ezzel életben tartották döntős reményeiket.

A Diploma előtt című darab a főszereplő útkeresésének története, aki titkos viszonyba bonyolódik egy nála idősebb nővel, miközben rátalál az igaz szerelem is. Mike Nichols 1967-es Oscar-díjas filmje ezúttal a színpadon elevenedik meg, Simon és Garfunkel slágereivel együtt.

Szombaton a Csónakázó-tavi kék futást másnap a “kék mozi” követte – utóbbin a Holnap Háza egy évtizedes fennállását is ünnepelték, de egy kiállítás is nyílt.

Ablakokat cseréltek a Kanizsai Dorottya Gimnáziumban.

A Tavaszi rügyfakadás adta a témáját a XXX. Savaria Floriadae-nak, a fiatal virágkötők országos versenyének. Ezzel párhuzamosan a VI. Savaria Pacum-nak is a Herman Ottó Szakgimnázium adott helyet – utóbbin a parképítésben bizonyíthatták tehetségüket a versenyzők a Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban.

Mindszenty Köznevelési Ösztöndíjat alapított a Szombathelyi Egyházmegye – a cél a nehéz sorsú gyermekek tanulási lehetőségének megkönnyítése.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →