Érkeznek a záporok Szombathely felé is

Szerdán sokfelé szűrhetik fátyolfelhők a napsütést, záporok elszórtan, elsősorban a Dunántúlon alakulhatnak ki.

A délután második felében délnyugaton zivatarok is előfordulhatnak. A délkeleti szél többfelé megerősödik. Napközben 18-21 fokig melegszik a levegő.

Frontmentes idő.

Csütörtökön is marad a szeles idő, a délkeleti szél élénk, többfelé erős marad. A túlnyomóan napos idő mellett kisebb záporok nyugaton és északkeleten fordulhatnak elő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 fok körül alakul.

Péntek reggel délnyugat felől egy kiadós csapadékzóna érkezik, napközben többfelé esőre, záporokra készülhetünk. Helyenként zivatarok kialakulásával kell számolni. Továbbra is élénk, erős déli-délkeleti szél várható. Még keleten alakulhatnak 20 fok közelében a maximumok, máshol 10-16 fok közötti értékek valószínűek.

Szombaton a Dunától keletre kell még esőre, záporokra, helyenként zivatarokra készülni. A szél veszít erejéből, de a hőmérséklet is visszaesik. Délután 11-16 fokra van kilátás.

Vasárnap szárazabb, valamivel melegebb idő körvonalazódik.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Szombathely

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →