Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Alpesi-tó:  folynak a munkálatok.  Májusban megkezdődik a versenyszezon is, a Horgász szövetség ismét meghirdeti a “Vasi vizek legjobb sporthorgásza” sorozatot.

Egy pályázatnak köszönhetően megújult a Százszorszép Bölcsőde legnagyobb udvari játéka, a kisvonat.

Kevés az autizmusra szakosodott gyógypedagógus és az integált nevelést felvállaló iskola. Az autizmus  világnaphoz kapcsolódva a PontMás Alapítvány fórumot szervezett pedagógusok és szülők számára a témában.

Akár 150 ezer forint pénzbírságot is kaphat az, aki a parkerdei pihenőhelynél, vagy az erdőszélen rakja le háztartási szemetét. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. a megoldást keresi: térfigyelő kamerákat telepítettek.

Pályázati forrásból két orvosi rendelő energetikai korszerűsítése történt meg az elmúlt hónapokban.

A társasházak működtetésével foglalkozó folyóirat szerkesztősége  konferencia roadshow-t is szervezett, hogy minél több érintetthez eljussanak a jogszabályváltozások.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →