Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

A Víz világnapot 1993 óta március 22-én tartják az ENSZ kezdeményezésére.  A Városházán előadóülést tartottak, ahol szó esett a hazai vízgazdálkodásról és az ivóvízellátásról is.

Szakmai érdeklődés és a környezetért való aggódás vonzza ki évről évre a civileket a védettséget élvező Potyondi mocsár környékére.

Rendhagyó osztályfőnöki órán vettek részt a Neumann János Általános Iskola tanulói csütörtökön a lukácsházi Abért-tavaknál a Víz világnapja alkalmából.

A Váci Mihály Általános Iskola egyik tanulója nyerte meg a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Álomút elnevezésű országos gyermekrajz-pályázatát.

A környezetvédelmi célokat is szolgáló Himfai-tó mellett 2014-ben újította fel a Parkerdőt a Szombathelyi Erdészeti Zrt. A töltés is rekonstrukcióra szorult, hiszen a hódok erősen meggyengítették.

A Víz világnapja alkalmából tizennegyedszer rendeztek megyei vetélkedőt az oladi iskolában, ahol 13 középiskolai csapat mérte össze tudását.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →