FRISSÍTÉS! II. Kék futás az autizmussal élőkért Szombathelyen

Fotó forrása: II. KÉK futás

FRISSÍTÉS! ÚJ INFORMÁCIÓK!

Kedves Kék Futóink!

Információk a futás helyszínével kapcsolatban:

260 előnevezővel át kellett gondolnunk, hogy a központi gyülekezőhelyet (rajt, cél, regisztráció) hol tudjuk biztosítani ennyi ember, és kísérői számára. Szerencsére a Vasi Skanzen felajánlotta területét erre a célra, így az esemény támogatóinak száma tovább nőtt!

A versenyközpont tehát a Vasi Skanzen főbejáratával (parkolónál) szemben lévő dombos terület lesz. Itt gyülekezünk 9 órától. Kérünk mindenkit, érkezzen időben a regisztráció gördülékeny lebonyolítása miatt! 300 futónál negyed óra alatt nem tudjuk lebonyolítani az adminisztrációt. Parkolni a Skanzen előtt lévő parkolóban tudtok. Amennyiben betelik, a Csónakázó tó parkolóját vehetitek még igénybe. WC találálható a Skanzen területén, és még a térképen jelölt helyen. A térképen láthatjátok még a futóútvonalat. 1,5 km-es csapat egy kör, 4,5-km-es nevezettek három kör lefutása után a skanzen központban felállított célkapun keresztül érkeznek be a célba.

Rajt és cél egyaránt a Decathlon célkapuja a Skanzen területén😊

Közös rajtoltatás lesz 😊

Az eseménynél a héten még fogok megosztani további információkat!!!

Forrás: itt!

Nagyon sok szeretettel várunk benneteket!!! 💙💙💙

A kékszívű szervezők😊

————2019.03.05.————-

A verseny célja, hogy az Autizmus Világnapi programsorozat részeként a kék szimpátia futáson is az autizmussal élőkre és családjaikra irányítsák a figyelmet, összekapcsolva egy közös, mindenki számára elérhető mozgásformával, a futással! Cél, hogy edzettségi foktól függően teljesíthetőek legyenek a távok kicsik és nagyok számára. Rendezők a Pontmás Alapítvány és a Decathlon.

Időpont: 2019. március 30. szombat, 10:00–13:00 óra
Helyszín: Szombathely, Csónakázó tó

Versenyprogram:
09.00-09.45    Jelentkezés és helyszíni regisztráció
09.45-10.00    Közös bemelegítés
10:00                  Tömegrajt

Versenyszámok:

 KÉK Családi futás az autizmussal élőkkel
1,5 km: 1 kör a Csónakázó tó körül

KÉK Szimpátia futás az autizmussal élőkért
4,5 km: 3 kör a Csónakázó tó körül

Frissítés a célban víz és málnaszörp. Mindenki szeretettel várnak! További részletek a nevezésről és a fontosabb tudnivalókról itt olvashatók!

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →