Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten Szombathelyen!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

Megkoszorúzták gróf Batthyány Lajos szobrát, majd ünnepi ülést tartott a Vas Megyei Közgyűlés, ahol megemlékeztek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 171. évfordulójáról, és kitüntetéseket is átadtak.

9 kilométer hosszan újul meg a város csapadékvíz-elvezető rendszere. A fejlesztés két ütemben valósul meg a területfejlesztési operatív program támogatásával. Megtartották a hivatalos projektnyitót.

Gálakoncertet tartottak a Bartók-teremben

Nyit a Kalandváros.

150 éves a hazai állami tanítóképzés, erre emlékeztek országszerte a felsőoktatási intézmények. Szombathelyen a tanítók fájánál a bolyais diákok mondtak köszönetet tanítóiknak, majd egész nap szakmai programok zajlottak az egyetemen.

Beteg kisfiú álma teljesült a szombati Falco-meccs után.

Zöld fénybe borult az Emlékmű Szent Patrik napján.

Március 15. a szabad sajtó napja, az alkalomból kilencedik alkalommal nyílt fotókiállítás a sportházban. Az idei pályázatra 136 kép érkezett, négy kategóriában hirdettek győztest.

Kihirdették a víz világnapi rajzpályázat eredményeit.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →