A világhírű Kiev City Ballet előadása Szombathelyen – Rómeó és Júlia

A Kiev City Ballet  ismét Magyarországra látogat, Prokofjev művében, a Rómeó és Júliában láthatjuk a táncművészek páratlan tehetségét.

Időpont:  2019. április 4. csütörtök, 19:00–22:00 óra
Helyszín: Agora Savaria, Március 15. tér 5., Szombathely

A több mint 40 főből álló csapat ebben az évben közel 50 alkalommal lép fel Közép Európában. Az együttes egy rövid bemutatkozás erejéig már 2012-ben látható volt Magyarország 5 nagyvárosában, de a hatalmas sikernek köszönhetően most újra megtisztelnek minket jelenlétükkel. A táncművészek szakmai tudását mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy Oroszország és Ukrajna legjobb mestereinek tanítványai alkotják a csapatot, akik csak egy hosszas előválogatás után lehettek tagjai ennek a neves együttesnek. A tánctársulat hazai szereplői mellett a külföldről (Japán, USA, Grúzia,) érkezett legkiválóbb táncos szólisták közreműködnek az együttesben.

Forrás és további részletek: http://www.agorasavaria.hu/programok/eloadas-tanc-kiallitas/romeo-es-julia-

És egy kis ízelítő:

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →