Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

Két külföldi rendező kezdi meg a munkát áprilisban a Weöres Sándor Színházban. Kortárs drámákat állítanak színpadra, amelyek olyan fontos társadalmi problémákkal foglalkoznak, mint a terrorizmus és a családon belüli erőszak.

Nőnap alkalmából a pályaválasztás előtt álló diáklányokat várta a város iskoláiból  Schaeffler Savaria Kft, ahol több mint 3.300-an dolgoznak, és már minden negyedik munkavállalójuk nő.

Áprilisban lesz az általános iskolai beiratkozás.

2012 óta folyamatosan bővül hazánkban a használtautók piaca. Vas megyében az országos átlaghoz képest nagyobb arányban nőtt a kereslet a magyarországi és a külföldről behozott autók iránt.

Civil elhatározásból, a közösségi média felületein szerveződött az a szombati oladi szemétszedő akció, amelyre több tucat környékbeli jött el, de voltak, akik például Zala megyéből érkeztek.

Egészségügy, oktatás, érdekképviselet – többek között e területeken igyekeznek a nőkön segíteni a Zonta Club tagjai. Munkájukat sok civil támogatja a maga módján – a legodaadóbbakat az Önzetlenség rózsája elismeréssel jutalmazzák. Itt írtunk róla.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →