Látta már a Zöld könyvet?

Kép forrása: https://port.hu/galeria/galeria/movie-205036?openwith=1078576

Amennyiben szereti, ha egy film feldobja, kedveli az emberi történeteket és az érzelmi hullámvasutak sincsenek ellenére, valamint kiemelkedő színészi játékot szeretne látni, okvetlenül nézze meg a Zöd könyvet!

A film kapta a legjobb filmnek járó Oscart!

Erről többet is olvashat itt!

Kép forrása: https://port.hu/galeria/galeria/movie-205036?openwith=1121024

Egy rész a kritikából, írója kiemelte a lényeget:

“A Zöld könyv – Útmutató az élethez minden ízében régimódi dráma a faji és az egyéni előítéletekről. Történetének kiszámíthatóságát messze ellenpontozzák a remek színészek és dialógusok, meg az, hogy nem próbál meg haladni a korral, és a maga tempójában és modorában mondja el azt, amire végső soron a haladásban élen futóknak is érdemes odafigyelniük.”

Forrás: https://hu.ign.com/

Kíváncsi a film tartalmára? Mutatjuk!

Tony Lip egyszerű, ugyanakkor jó lelkű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszíne. Don kifinomult stílusa szöges ellentéte az egykori kidobó ember nyers modorának, ám az út során rájönnek, hogy nem is annyira különbözőek.

Forrás: https://port.hu/

Íme az előzetes!

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →