Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

Humanitás, empátia, tolerancia, türelem, megbecsülés és bizalom – a többi közt ezek a szavak is felmerültek az Ápolók napján, a Markusovszky Kórház 5. alkalommal megrendezett szakdolgozói tudományos emlékülésén a Bartók teremben. A hagyományokhoz hűen idén is megemlékeztek az ünnepségen Kossuth Zsuzsannáról, az ország első főápolójáról.

Harmincadik alkalommal szervezték meg idén a Zrínyi Ilona Matematikaversenyt.

Az író-költő és jogtudós politikusra, egykori igazságügy-miniszterre, Horváth Boldizsárra emlékeztek a 23. Vasi Jogásznap résztvevői a múzeumkertben álló szobránál.

Megkezdődött a Deák Ferenc utcai Szivárvány óvoda külső felújítása. A beruházás célja az épület energiafelhasználásának csökkentése, a korszerű, hatékony és környezetbarát működtetés.

Havasi cincér, vörösszárnyú keszeg, bronzos vargánya – a 2019-es év élőlényeiről szervezett előadóülést az akadémia Vas Megyei Tudományos Testülete és a Savaria Múzeum.

Első alkalommal szerveztek palacsintafutást a Brenner-iskolában.

Gázvezetékcsere miatt három hónapig nem lehet parkolni a Mesevár Óvoda előtt.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →