Megjelent! Az Én Szombathelyem fotó- és rajzpályázat iskolásoknak

Felhívás:

A Futura Savaria Egyesület egy nagyszerű kezdeményezést hirdet. Rajzok és fényképek készítésére hívja fel az alsó és felső tagozatos általános iskolásokat és középiskolásokat.

A fotók és rajzok érzékeltessék, mit jelent a pályázó számára Szombathely, Szombathelyen élni. Az alkotások megörökíthetik a város nevezetes helyeit, hétköznapjait, a szombathelyi élet egy-egy részletét, a helyi diáksportot, a kulturális életet. Nincs megkötések, az alkotók szabad kezet kaptak, szárnyalhat a fantázia!

Alkotásokat összesen 6 kategóriában lehet:

Általános iskola alsó tagozat – rajz
Általános iskola alsó tagozat – fotó
Általános iskola felső tagozat – rajz
Általános iskola felső tagozat – fotó
Középiskola – rajz
Középiskola – fotó

Határidő: 2019.04.10. 23:59 óra

A futurasavaria@gmail.com email címre várják 2019.04.10. 23:59 óráig a jelentkezést, a fotót, illetve a rajzról készül fényképet a következő adatokkal: Pályázó neve, Kategóriája, Oktatási intézménye, Osztálya, Elérhetősége (email cím vagy telefonszám) / Képviselőjének elérhetősége, Rajztanárának neve és elérhetősége

A pályamunkák bemutatása a Zrínyi Miklós Országos Matematikaverseny Döntőjének megnyitóján lesz 2019.04.12-én.
Közönségszavazás: 2019. 04. 12. – 2019. 04. 21.
Díjátadó: Paragvári Utcai Általános Iskola, 2019.04.26-án 14:30 órakor

Egy pályázó legfeljebb 2 pályamunkát adhat le egy kategóriában és a korcsoportja szerint mindkét kategóriában adhat le pályázatot!

A pályázat további részletei itt olvashatók!

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →