Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

Tavaly több mint 1200 háztartás vette igénybe a család- és gyermekjóléti szolgálatást Szombathelyen. Szakmai tanácskozáson értékelte a gyermekvédelmi jelzőrendszer tavalyi tevékenységét a Pálos Károly Szociális Központ és Gyermekjóléti Szolgálat.

A Magyar Parasport Napja alkalmából “Lélekmozgató” programot tartottak a szombathelyi Kereskedelmi és Vendéglátói Szakképző Iskolában. A rendezvény keretében a diákok több olyan speciális sportágat is kipróbálhattak, melyet fogyatékkal élő honfitársaink is űzhetnek.

Megnyílt Keppel Miklós fotókiállítása a Puskás Galériában.

Az idén is megrendezi a Kereskedelmi és Iparkamara a Szakma Kiváló Tanulója versenyt. A könnyűipari szakmák válogatójának ismét a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum oladi szakgimnáziumának ruhaipari tanműhelye adott otthont.

Fiatal zongoraművész mutatkozott be a Bájoló sorozatban. Itt írtunk róla.

Több tucatnyi műfészket helyeznek ki ezekben a hetekben Vas megyében a természetvédelmi szakemberekek. A cél az, hogy a térségben élő ragadozómadarak fészkelőhelyet találjanak.

Egyházi pályázatok: Az uniós és hazai fejlesztési források jobb kihasználása, továbbá a pályázati programok sikeres megvalósítása érdekében konferenciasorozatot szervez az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Széchenyi Programirodával közösen egyházi szervezetek részére. Hétfőn Szombathelyen várták az érdeklődőket.

Rendhagyó kutyás farsangi sétát szervezett a Fekete István Állatvédő Egyesület. A figyelemfelhívó akció keretében jótékonysági vásárt tartottak. Adományt gyűjtöttek – ezúttal azonban nem a saját egyesületüknek, hanem a súlyos beteg kisfiú, Katona Olivér gyógykezeléséhez.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →