Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a ma reggeli hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Újra megnyitotta kapuit a Saághy István Erdészeti Információs Központ közparkja, amit hónapokkal ezelőtt zártak le azért, mert az elöregedett fák balesetveszélyessé váltak. A beteg egyedeket kivágták, helyükre újak kerülnek, és felújítják a padokat, valamint a gyerekjátékokat is.

Májusra elkészül a lombkorona sétány a jeli arborétumban.

Indul a szezon: javában készül a következő versenyére a Savaria Modellező SE. Az AGORA MSH-ban működő szakkör ifjabb és felnőtt résztvevői a jövő heti tapolcai országos megmérettetés mellett a világbajnokságra is készülnek.

A misztikus Izlandot bemutató fotók és skandináv krimi. Irodalomtörténeti előadásnak adott otthont a könyvtár. Itt írtunk róla.

A Stromfeld-lakótelep után a Nyitra utcai iskola szomszédságában épül meg a város második sportparkja, ahol kültéri fitneszelemeket helyeznek el. A fejlesztés célja, hogy mozgásra ösztönözze a városrészen lakókat. Kedden délután megtörtént a munkaterület-átadás.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

És végül lássuk egyre népszerűbb rovatunkat, az Interjút!

Bemutattuk a szombathelyi kávédoktort. Interjú készült Szabó Józseffel a Nádasdy utcai Lejla Kávékultúráról.

Tarolt a Facebook-on Bajnóczi Szófiával készített interjúnk a Hollandiában dolgozó fiatal lányról. Kérdeztük, ő válaszolt. Ízelítőül: Ha jól értem, olajfúró tornyot is tervező cégnél dolgozol?

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →