Csokira fel: jön a III. Csokoládé és kézműves vásár!

Már készülnek a szervezők a III. Csokoládé és kézműves vásárra. Gyöngyékszerek, rózsaszínű méz, kézzel készített csokoládék, a terméklista naponta frissül…

Időpont: 2019. márc. 23., 9:00 – márc. 24., 19:00 óra
 Helyszín: Szombathelyi Szolgáltatási SZC Oladi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, Simon István u. 2-6.

Íme, a felhívás!

Egyedi csokoládék, Magyar termékek, kézműves portékák! Minden, ami egyedi, saját készítésű, szívek lelkek benne vannak a kis apróságokban.

Húsvétra, Anyáknapjára, Gyereknapra vagy Esküvőre, születésnapra keresel valami egyedit, azt itt megtalálod.

Csokoládék, bonbonok óriási választékban, grillázs, méz, gyurmacsoki, diétás és magvas-csokis finomságok, szörpök, lekvárok, sütik, újrahasznosított ékszerek, selyem csodák, egyedi gyurma és fém ékszerek, kiegészítők, kerámiák, őstermelők finomságai, tiszta gyümölcslevek, és minden, amit az értékesítő maga készít.

A gyerekeket a különterem ismét sok szeretettel várja mindenféle kreatív foglalkozással és játékkal, ahol az Alapítványok tagjai és önkéntesei segítenek az apróságok elkészítésében, vagy akár a legkisebbekkel játszanak, amíg a szülők kicsit körbenéznek, vásárolnak.

Akadálymentes a hely, kívül belül könnyen járható kerekesszékkel, vakoknak és gyengénlátóknak önkéntesek segítenek, jeltolmács is lesz velünk, (ezt később még pontosan kiírjuk) a bejáratnál és bent is segítjük a mássággal élőket.

Köszönjük, ha velünk leszel a vásáron, támogatásoddal pedig hozzájárulsz a fogyatékossággal élő gyerekek játszótereinek létrehozásához és elemeinek megvásárlásához.

Érdeklődni: Email: makdoridkm@gmail.com Tel: 06-30-883-1331 (hétköznap)

További részletek itt!

 

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →