Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten!

Amennyiben kényelmesen elhelyezkedett, folytatjuk a tegnapi hírsorozatot, mutatjuk, mi történt a héten!

Több mint száz – köztük pedagógus-, műszaki menedzser- és gépészmérnök-hallgató vehette át oklevelét a hétvégén az ELTE Savaria Egyetemi Központ diplomaosztó ünnepségén.

Teltházzal zajlott az első Szombathelyi Kulturális Csúcstalálkozó a Berzsenyi Dániel Könyvtárban.

Itt adtunk hírt róla.

Egyre népszerűbb az e-számla igénylése a megyei vízszolgáltatónál, de még mindig kevesen választják ezt a praktikus és környezetbarát megoldást.

Újfajta értelmezésben, a korábbi legendás előadások hagyományaival is szakítva állította színpadra Csehov Három nővérét a Weöres Sándor Színház. A darab Hamvai Kornél friss fordítása alapján született, és új címet is kapott: a Három lány Réthly Attila rendezésében látható Szombathelyen.

Itt adtunk hírt róla.

Puccini Bohémélet című operáját adták elő a szimfonikusok, mai átgondolásban. A Győri Nemzeti Színház kórusa mellett szerepeltek a Paragvári Általános Iskolások is.

Itt írtunk róla.

Bemutattunk két fiatal művészt is, akik különböző technikával készülő képeiket állítják ki a Pillanatrablás kiállításon. Interjú készült Sztojka József Szocsóval és Egedi Orsival.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →