Ne aggódjon, nem maradt le semmiről! Mutatjuk, mi történt a héten!

Dőljön hátra a fotelben, szállítjuk a heti híreket. Ez történt a héten!

Átadták a kékfestést szellemi kulturális örökséggé nyilvánító dokumentumot Pápán hat magyarországi mesternek. Szakács Gábor szombathelyi népművész nem tudott részt venni a ceremónián, neki Puskás Tivadar polgármester kedden vitte el a dokumentumot.

Itt írtunk róla.

Legyen óvatos, a NAV csalásra figyelmeztet. Adóvisszatérítést ígérnek ismeretlenek a NAV nevében, korábban e-mailben, most SMS-ben. Az adózóktól bankkártya adatokat kérnek. A hivatal az esetleges túlfizetésről az ügyfélkapun keresztül vagy levélben adószámla-kivonaton küldik az értesítést. Bankszámlára vonatkozó bizalmas adatot pedig sosem kérnek.

Területi bejárást tartottak városvezetők és a kivitelező munkatársai az Epcos korábbi telephelyén. Az itt zajló beruházás célja, hogy a 8000 négyzetméternyi területen a lakosság és a vállalkozások számára vonzó sport- és üzleti célú környezetet alakítsanak ki.

Elektronikus zenei szeminárium indult az ELTE Zenepedagógiai Tanszékén. A 6 alkalomból álló ingyenes képzésre bárki jelentkezhetett, jelenleg több mint 50 hallgatójuk van. Az oktatók a műfaj különböző irányzatainak közismert képviselői.

Szombaton farsangi koncertet adtak az ifjúsági fúvósok, büszkék vagyunk rájuk.
Itt adtunk hírt róla.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →