Holnap vigye magával az ernyőt is!

Ragyogó napsütés és hűvös reggel jellemző ma Szombathely térségére. Zsuzsannák ünneplik névnapjukat ma. Isten éltesse őket!

Aki teheti, ebédidőben sétáljon egyet, fordítsa arcát a nap felé és érezze a simogató sugarak melegét, mert holnaptól ismét hűvösebb idő vár ránk!

Szerdán egy gyenge hidegfront hatására többfelé feltámad a nyugati-északnyugati szél, és a felhőzet is többször megnövekedhet. Egy-egy zápor csupán északkeleten és az Alpokalján alakulhat ki. Hajnalban -3, +3, kora délután 8-14 fokot mérhetünk.

Csütörtökön egy újabb hidegfront hatására észak felől megnövekszik a felhőzet, délután az ország északi felén egyre nagyobb területen elered az eső. A nyugatias szelet többfelé élénk lökések kísérhetik. Napközben 8-13 fokra készülhetünk.

Pénteken a front mögött erős, viharos északias szélre számíthatunk, helyenként záporokkal. Felhős és enyhe lesz a hajnal, de délután sokfelé kisüt a nap. 2-10 fokos maximumokat mérhetünk.

Szombatra kitisztul az ég, hajnalban -5 foknál is hidegebb lehet. Szeles marad az idő, és délután is fagypont közelében alakul a hőmérséklet.

Forrás: https://www.idokep.hu/elorejelzes/Szombathely

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →