Folytatjuk: mutatjuk, mi történt a héten!

Lezárult az új szűrőberendezés próbaüzeme a FALCO Zrt.-nél. A mérési eredmények alapján minimális a por- és formaldehid-kibocsátás, valamint jelentősen csökkent a szaghatás is. Az ún. UTWS technológia kiépítése mintegy 15 milliárd forintba került.

Megalakult az ELTE Savaria Egyetemi Központ önkéntes mentőcsoportja. A hallgatókból és oktatókból álló, 50 fős alakulat bevethető lesz például rendkívüli időjárási események következtében kialakuló veszélyhelyzetben. Itt számoltunk be róla.

Megkezdődött a sportliget átalakítása és bővítése. Megújulnak a meglévő sportpályák és újak is épülnek, létesül klubház, felnőtt játszótér és egy híd a Csónakázótó felé.

A VELOREGIO kerékpáros turisztikai projekt megvalósításában három osztrák és három magyar szervezet dolgozik együtt. Szombathely és térsége turisztikai szolgáltatói, kerékpáros szervezetei is részt vettek azon a workshopon, amelyen a legújabb nyertes pályázatot mutatták be. Itt számoltunk be róla.

Ötödik alkalommal csatlakozott a Berzsenyi Dániel Könyvtár a nemzetközi könyajándék naphoz. A város több pontján helyeztek el könyveket, az iskolásokat pedig mesefoglalkozásra várták. Az eseményről itt és itt adtunk hírt.

A videók forrása: http://www.tvszombathely.hu/

About Engi Zsuzsa

A korlátlan információ használat korát éljük. Özönlenek ránk minden irányból, kéretlenül a hírek. Az olvasó felelőssége, hogy mit fogad be, a mienk, szerkesztőké pedig, hogy tárgyilagosan tényeket mutassunk be. A véleményezés jogát pedig átengedjük olvasóinknak.

View all posts by Engi Zsuzsa →